Waar ?

Sportcentrum Wembley, Moorseelsestraat 144, 8501 Heule (056 27 81 20)

Wanneer je van Gent komt, neem je het "ei" van Kortrijk en volg je richting Kortrijk-West (R8). Op de R8 kies je (voorbij afrit Marke) de afrit Bissegem,dan ga je rechts en kom je uit aan het centrum van Bissegem.

Mogelijkheid 1 : Mét flitspalen


Daar ga je rechtdoor richting Kortrijk (Meensesteenweg). Pas op ! Flitspalen ! Rechtdoor blijven rijden, voorbij een kerkhof op de linkerkant en onder een brug door. Wat verder zie je dan verkeerslichten.
10 meter voor die verkeerslichten links indraaien en je bent in de Moorseelsestraat. Doorrijden tot je aan de linkerkant de achterzijde van het voetbalstadium KV Kortrijk ziet.
Daar draai je dan rechts op de goed verscholen parking.
De ingang van het sportcentrum bevindt zich in de linkerhoek van de parking. Naar links wandelen en rechtdoor stappen tot aan de dojo.

Mogelijkheid 2 : Zonder flitspalen


Daar ga je rechtdoor richting Kortrijk (Meensesteenweg) en neem je de derde of de vierde straat links. Op het einde naar rechts.
Blijven volgen, over de spoorweg.
Aan de rechterkant zie je de achterzijde van het voetbalstadium KV Kortrijk. Daar draai je dan links op de goed verborgen parking.
De ingang van het sportcentrum bevindt zich in de linkerhoek van de parking. Naar links wandelen en rechtdoor stappen tot aan de dojo.